Pöttinger

Betrouwbare en berekenbare partner

Het familiebedrijf PÖTTINGER is een partner, waar op U kunt rekenen: innovatief, betrokken en betrouwbaar. En dat al meer als 140 jaar. Betrokkenheid is bij PÖTTINGER niet alleen maar een woord, maar wordt actief uitgevoerd - in alle afdelingen van het bedrijf. Uw succes in ons doel!
PÖTTINGER neemt als familiebedrijf zijn verantwoording tegenover haar volgende generaties en het milieu zeer serieus: Het is onze opdracht, techniek te ontwikkelen, welke landbouw in al haar aspecten - ecologisch, economisch en sociaal - vereist.

Opraapwagens

De krachtige opraapwagens voldoen aan alle eisen voor een efficiënte en economische kuilvoer productie en is daarom de methode van de toekomst: minder mankracht, minder brandstofverbruik en eenvoudige logistiek. Maximale flexibiliteit en gebruik van de machine zijn daarmee gegarandeerd. Gecombineerd met zijn hoge capaciteit biedt de JUMBO COMBILINE een enorme efficiency en bevestigt eenmaal meer het belang van dit systeem voor de toekomst.

Schijven- & Trommelmaaiers

Een behoedzaam maaiproces is de basis voor een hoge voerkwaliteit. Voor veeleisende landbouwers zijn optimale bodemaanpassing, geringe brokkelverliezen en werkprecisie zonder tijdrovende bediening belangrijke eisen. De maaiers van PÖTTINGER garanderen een uitstekende snijkwaliteit, lichte trekweerstand en stabiliteit.

Schudders & Harken

Modern, op kwaliteit georiënteerd – zo denkt de hedendaagse agrarische ondernemer. Het is niet voldoende om alleen maar machines te produceren, men moet ook de wensen en eisen uit de praktijk kennen. Dat is een grote uitdaging voor de producent die een creatieve en experimentele denkwijze vereist. Denken in de geest van de gebruiker!

De licht te trekken PÖTTINGER zwadharken met een perfecte bodemaanpassing en extreme wendbaarheid voldoen aan de hoge eisen uit de praktijk. Harken met de minste brokkelverliezen en minimale vervuiling zorgt voor energierijk voer en economisch grondvoergebruik.