Lemken

The agrovision company

Het familiebedrijf LEMKEN is een internationaal toonaangevende gespecialiseerde leverancier voor professionele akkerbouw. Het programma bestaat uit krachtige, veelzijdige en hoogwaardige technologie voor grondbewerking , zaaien en gewasbescherming . Al de activiteiten van LEMKEN zijn gericht op het ontwikkelen van innovatieve oplossingen om boeren te ondersteunen bij het voeden van de wereld.

Bodembewerking

We laten je bodem ademen

LEMKEN loopt altijd minimaal één stap vooruit als het gaat om baanbrekende oplossingen voor bodembewerking.Onze ploegen, vorenpersen, cultivators, compactdisc- en rotorkop eggen hebben talrijke goed ontworpen details en bovendien krachtige elektronica om bedieningscomfort te combineren met de ultieme veiligheid en betrouwbaarheid van gebruik voor zowel conventionele als conserverende grondbewerking.

Gewasbescherming

Bescherm je gewassen!

Succesvol gewasbeschermingsbeheer is een van de kritische eisen voor goede oogsten. Innovatieve, krachtige veldspuiten ondersteunen professionele akkerbouwers bij het beheersen van de dagelijkse uitdagingen van het verlagen van de kosten en het verhogen van de opbrengsten, rekening houdend met milieuoverwegingen, zonder hen te dwingen compromissen te sluiten. 

Zaaien

Voor perfecte kiemkracht

Precisie, zuinigheid en efficiëntie: dat is de zaadboortechnologie van LEMKEN! Voor een perfecte zaadplaatsing in zowel conventionele als conserverende grondbewerking. LEMKEN zaaimachines kunnen gemonteerd, half gemonteerd of getrokken worden gebruikt. Werkbreedten van 2,5 tot 12 meter creëren optimale omstandigheden voor kostenefficiënt werken op alle soorten boerderijen. Met hoppervolumes van 650 tot 5800 liter, bieden de machines een hoog rendement.