Opraapwagens

Pöttinger opraapwagens

De krachtige opraapwagen voldoet aan alle eisen voor een efficiënte en economische kuilvoer productie en is daarom de methode van de toekomst: minder mankracht, minder brandstofverbruik en eenvoudige logistiek. Dankzij 2 in 1 techniek, silage- en opraapwagen als combinatie is maximale flexibiliteit en gebruik van de machine gegarandeerd. 

Eenvoudig aankoppelen

Onafhankelijk van type tractor en banden is door de slanke bouw van de dissels een stuuruitslag tot 60° mogelijk, ook bij gedwongen besturing. Alle slangen en kabels worden compact over een houder geleidt. De knikdissel is met een dansonderdrukker uitgerust en de automatische transportstand wordt middels een drukknop ingeschakeld.

Hoogwaardig en stabiel

De solide constructie van het onderstel bestaat uit hoogwaardig QSTEfijnkorrelig staal. Onderstel en rongen zijn geschroefd met bouten met fijn draad en niet gelast. Stevige wandprofielen en kort op elkaar staande rongen garanderen maximale stabiliteit.

Pendelende pick-up voor maximale opnamecapaciteit

De PÖTTINGER pick-up garandeert een maximale capaciteit. De overdracht van pick-up naar rotor is geoptimaliseerd en aan de hoge vermogens aangepast. De pendelende pick-up met acht tandrijen zorgt ook bij hoge rijsnelhedenen en zware omstandigheden voor een betrouwbare en hoge capaciteit. Twee beweegbare draagarmen zorgen voor een maximale bewegingsvrijheid van de pick-up. Een veer zorgt voor een geringe, gewasbeschermende oplegdruk. In hoogte verstelbare 16 x 6,5-8 meelopende tastwielen zorgen voor een perfecte bodemaanpassing en bochtengedrag.