E serie

Avant E5

UNIEKE EIGENSCHAPPEN

AVANT is de eerste fabrikant die een volledige elektrisch aangedreven kniklader op de markt brengt. Deze kniklader met nuluitstoot en extreem laag geluidsniveau biedt hetzelfde comfort en dezelfde eigenschappen als de AVANT 500-serie uitgerust met een dieselmotor. De veelzijdigheid, compacte afmetingen en wendbaarheid van de e-serie maken het mogelijk om in verschillende omgevingen te werken.

SNELHEID EN TREKKRACHT

De rijsnelheid van de e-serie bedraagt 10 km/u, wat ruimschoots voldoende is voor werken op kleinere oppervlaktes of bouwwerven. Dankzij de elektromotor is de e-serie zeer geschikt voor binnengebruik. De Poclain-wielmotoren zorgen voor een performante trekkracht en de kracht en het koppel van de elektromotor zijn maximaal.

EXCELLENTE TECHNOLOGIE

De hydrostatische aandrijving op de AVANT e-serie zorgt voor een aangename rijervaring voor de bestuurder. Dankzij de hydraulische aandrijving met variabele aandrijfpomp is de kniklader eenvoudig om mee te rijden en is er een minimale slijtage op onderdelen. Een onderhoud op de lader omvat vooral de controle op de batterij en de hydraulische filter. De veelzijdigheid en het comfort van de machine kunnen verder vergroot worden door een brede waaier aan opties.

WERKCYCLUS

work cycle e5.jpg

work cycle e6.jpg