700 serie

Avant 745

HEFVERMOGEN

Bij de ontwikkeling van de AVANT 700-serie werd er vooral gefocust op het hefvermogen. De ruimere afmetingen zorgen voor een betere balans bij het hanteren van zware lasten.  Het hefvermogen van de 700-serie loopt zelfs op tot 1600kg.

SNELHEID

De nieuwe AVANT 760i is voorzien van de meest vooruitstrevende technologie en haalt een rijsnelheid tot 30 km/u. De AVANT 760i beschikt over 20% meer motorvermogen en 40% meer koppel en verbruikt 20% minder dan de AVANT 750.

De rijsnelheid van een AVANT 750 loopt op tot 25 km/u, waardoor the machine zeer geschikt is voor vb. onderhoudswerken op openbare wegen. 

De AVANT 745 haalt een snelheid van 15 km/u, wat in principe voldoende is voor werken op kleinere oppervlaktes.

COMFORT

De wielbasis van de AVANT 700-serie is iets langer dan bij de 600-serie. Tegelijkertijd zorgen de grotere wielen voor meer comfort, zeker bij hogere snelheden. Met bijkomende opties en verschillende types van cabines kan het comfort nog verder verhoogd worden. 

L-cabine

De L-cabine is een budgetvriendelijke optie die de bestuurder de nodige bescherming biedt tegen regen en wind. Ze verbetert het comfort en de werkomstandigheden voor de gebruiker aanzienlijk. De cabine wordt gemonteerd op het ROPS-frame, waardoor de veiligheid gegarandeerd blijft. Ze bestaat uit een voorruit met ruitenwisser en ruiten links, rechts en achteraan.

LX-cabine

De LX-cabine is een cabine met dezelfde kwaliteiten als de L-cabine, maar is bijkomend verwarmd en voorzien van een deur. Hierdoor wordt het comfort voor de gebruiker verder verhoogd ook bij koud weer. Tijdens de zomermaanden kunnen de deur en de raampartijen eventueel eenvoudig verwijderd worden. In optie kunnen er koplampen, richtingaanwijzers, reflectoren en een zwaailicht op de cabine gemonteerd worden (zowel op L- als LX-cabine).

DLX-cabine

Het uitgangspunt bij het ontwerp van de nieuwe DLX-cabine was een verdere optimalisatie van de ergonomie en de werkomstandigheden voor de bestuurder. De cabine biedt een optimaal comfort, zowel in droge en warme, als in natte en koude omstandigheden. Bij de meest recente versie werd er vooral aandacht besteed aan de creatie van extra ruimte in de cabine, grotere raampartijen en een verlaging van het geluidsniveau. Airconditioning en een luchtgeveerde zetel zijn in optie verkrijgbaar.