400 serie

Avant 420

COMPACT MAAR KRACHTIG

Ondanks de compacte afmetingen en het laag eigengewicht beschikt de AVANT 400-serie over een opmerkelijk groot hefvermogen (ongeveer 50% van het eigengewicht van de machine). De draaicirkel blijft beperkt tot minder dan 2 meter.  De telescopische laadarm is beschikbaar als een extra optie voor de 400-serie. Hierdoor kan de hefhoogte verhoogd worden tot 2,8 meter.

DE MEEST VOORDELIGE AVANT-KNIKLADER OP DIESEL

De AVANT 420 is de meest meest compacte en budgetvriendelijke kniklader op diesel uit het AVANT-gamma. De maximumsnelheid van de 400-serie bedraagt 12km/u.

VEELZIJDIGHEID

De compacte afmetingen en wendbaarheid van de AVANT 400-serie maken deze machine zeer veelzijdig en dus inzetbaar voor verschillende doeleinden. Het hydraulisch debiet van de 400-serie is voldoende voor gebruik van nagenoeg AVANT-aanbouwwerktuigen. Veiligheid is eveneens een top-prioriteit en de machine is zeer eenvoudig te onderhouden.

L-CABINE

Alle AVANT-knikladers zijn standaard uitgerust met  een gecertificeerd ROPS-veiligheidsframe en FOPS-veiligheidsdak in getint plexiglas. Daarnaast is er op de 400 serie een L-cabine in optie beschikbaar.

De L-cabine is een budgetvriendelijke optie die de bestuurder de nodige bescherming biedt tegen regen en wind. Ze verbetert het comfort en de werkomstandigheden voor de gebruiker aanzienlijk. De cabine wordt gemonteerd op het ROPS-frame, waardoor de veiligheid gegarandeerd blijft. Ze bestaat uit een voorruit met ruitenwisser en ruiten links, rechts en achteraan.