Transport

Joskin Transcap

Kwaliteit en design, gepaard met een JOSKIN onderstel. Ideaal voor intensief transport.

Trans-CAP

De laadbakken van de Trans-CAP bestaan uit een bodemplaat en twee zijplaten uit staal met hoge elasticiteitsgrens van 4 mm dik. Er is een enige zijsteun op de langere modellen. Hierdoor is het leeggewicht aanzienlijk verminderd. De Trans-CAP is uitgerust met een open dissel die, gezien zijn structuur, een zeer goede gewicht/ weerstand verhouding levert. De brede bevestiging (dezelfde breedte als het chassis) zorgt voor een verhoogde stabiliteit.

Trans-SPACE

Gezien de kwaliteit van zijn constructie en vervaardiging neemt het leeggewicht van de Trans-SPACE landbouwkipwagens aanzienlijk af, waardoor het mogelijk is om een nog grotere nuttige lading te vervoeren. Gepaard met een JOSKIN onderstel zijn ze ideaal voor intensief transport.

Trans-EX

De Trans-EX kipwagen met afneembare schotten is een compact voertuig dat eenvoudig gewijzigd kan worden. Als de schotten gedemonteerd zijn, beschikt de gebruiker immers over een platform waarop hij allerlei soorten van producten eenvoudig kan laden. Hij kan ook opzetschotten van 200 of 400 mm op de kipwagen monteren om het laadvolume te vergroten. 

Tetra-CAP

Het chassis van de Tetra-CAP kipwagens combineert eenvoud, stevigheid en duurzaamheid, o.a. dankzij de galvanisatie en zijn koud gevormde structuur uit speciaal staal met een hoge elasticiteitsgrens. De vooras op draaiplaat geeft een hoge wendbaarheid.

Tetra-SPACE

De Tetra-SPACE kipwagens zijn speciaal ontworpen om grote ladingen te vervoeren op lange afstanden. Om extreme spanningen te kunnen verdragen, is het chassis voorzien van vele dwarse verstevigingen. De verlaagde constructie van deze kipwagen zorgt voor een verlaagd zwaartepunt, waardoor de kipper stabieler wordt.

Delta-CAP

Het Delta-CAP gamma combineert alle voordelen van de Tetra-CAP met het rijgemak en de stabiliteit van de monocoque kipwagens. De constructie van de dissel en chassis is gebaseerd op het Trans-CAP gamma, met het verschil dat deze volledig gegalvaniseerd worden. Het onderstel, de JOSKIN Roll-Over© bogie, is gebout en verschuifbaar. Verschillende combinaties van schotten (500, 600, 800 mm) zijn beschikbaar.

Drakkar

De JOSKIN DRAKKAR is een polyvalente uitdraaiwagen die het mogelijk maakt om talrijke verschillende producten te vervoeren (silage, granen, pulp, bieten, aardappelen, enz.). Dankzij de UV-bestendige polyester/polyethyleen zijwanden is het leeggewicht kleiner. U kunt dan een grotere nuttige lading vervoeren.

Silo-SPACE

De JOSKIN silagewagens bestaan uit verticale stijlen die geprofileerde zij- en achterwanden ondersteunen. Dankzij deze profilering wordt de weerstand van de wanden tegen de drukkrachten van het ingekuilde materiaal groter. Om alle corrosierisico's te vermijden, beschikken de wanden over een dubbele bescherming (binnen en buiten gegalvaniseerd, plastic coating aan de buitenzijde) en de bodemplaat is ook volledig gegalvaniseerd.

Getrokken wago

Om strobalen te vervoeren biedt JOSKIN verschillende types geschikte balenwagens aan. De eerste oplossing is de getrokken WAGO die verkrijgbaar is met een lengte van 8, 10 of 12 m. De geautomatiseerde vervaardiging (snijden en lassen) op basis van speciaal staal maakt de balenwagen stevig zodat hij stro kan vervoeren. De vloer is van een zijrand van 4 cm voorzien voor een veilig transport. De standaard gemonteerde afgeronde ladders van 1.000 mm hoog (+ 800 mm extra als optie) zijn perfect geschikt voor ronde balen. Een hydraulisch verlengstuk aan de achterzijde van de laadvloer (1,1 m) is optioneel verkrijgbaar op de balenwagens 8000D15, 10000T20 en 12000T20.

Gedragen wago 

Een andere oplossing, aangeboden door JOSKIN, om balen te vervoeren is de half-gedragen WAGO. Vervaardigd op dezelfde geautomatiseerde manier als de getrokken WAGO is het half-gedragen model verschillend door de beschikbare lengtes: 6, 8 en 10 m. Bovendien zijn alle assen standaard voorzien van het hydraulische remsysteem. Het vervoer van ronde balen wordt vergemakkelijkt door afgeronde ladders van 1.000 mm hoog (+ 800 mm als optie verkrijgbaar). De bodemplaat uit traanplaat beschikt ook over een zijrand van 4 cm voor een hogere veiligheid bij het transport.

Wago carrier

De Wago-CARRIER is een getrokken dieplader die het mogelijk maakt om werktuigen en andere machines te laden en vervoeren aangezien de laadvloer volledig neergelaten kan worden. Verkrijgbaar met een lengte van 5 of 6 m is deze laadvloer standaard voorzien van houten planken van 40 mm dik. Twee ladders (recht vooraan - afgerond achteraan) zijn optioneel verkrijgbaar.

Wago loader

De WAGO-LOADER diepladers bieden oplossingen aan om werktuigen, andere machines maar ook balen te vervoeren. Ze zijn uit speciaal staal vervaardigd, op een geautomatiseerde wijze gesneden en gelast alsook van dwarsbalken onder de vloer en van een verstevigd chassis voorzien om over een grotere weerstand en betrouwbaarheid te kunnen beschikken voor verschillende transporten.