500 serie

Avant 530

MULTI-INZETBAAR

De AVANT 500-serie vormt het middensegment binnen het AVANT-gamma en biedt een oplossing voor een breed scala aan werken. Ook qua verhouding prijs-kwaliteit is deze machine onklopbaar. De compacte afmetingen en de wendbaarheid maken van de machine een multi-inzetbare machine voor tal van werken.

SNELHEID

De maximale rijsnelheid van de AVANT 520 en 528 bedraagt 12 km/u, wat ruimschoots voldoende is voor het werken op kleinere oppervlaktes.

Avant 530 is een "double speed" model (9/18 km/h).

WELDOORDACHT ONTWERP

De hydrostatische aandrijving op de AVANT 500-serie zorgt voor een aangename rijervaring voor de bestuurder. Alle verschillende servicepunten op de machine zijn gemakkelijk bereikbaar, waardoor hetonderhoud eveneens vlot uitgevoerd kan worden. De multifunctionaliteit en het brede gamma aan opties maakt van de AVANT 500-serie een perfecte partner voor tal van klantensegmenten. 

L-cabine

De L-cabine is een budgetvriendelijke optie die de bestuurder de nodige bescherming biedt tegen regen en wind. Ze verbetert het comfort en de werkomstandigheden voor de gebruiker aanzienlijk. De cabine wordt gemonteerd op het ROPS-frame, waardoor de veiligheid gegarandeerd blijft. Ze bestaat uit een voorruit met ruitenwisser en ruiten links, rechts en achteraan.

LX-cabine

De LX-cabine is een cabine met dezelfde kwaliteiten als de L-cabine, maar is bijkomend verwarmd en voorzien van een deur. Hierdoor wordt het comfort voor de gebruiker verder verhoogd ook bij koud weer. Tijdens de zomermaanden kunnen de deur en de raampartijen eventueel eenvoudig verwijderd worden. In optie kunnen er koplampen, richtingaanwijzers, reflectoren en een zwaailicht op de cabine gemonteerd worden (zowel op L- als LX-cabine).

DLX-cabine

Het uitgangspunt bij het ontwerp van de nieuwe DLX-cabine was een verdere optimalisatie van de ergonomie en de werkomstandigheden voor de bestuurder. De cabine biedt een optimaal comfort, zowel in droge en warme, als in natte en koude omstandigheden. Bij de meest recente versie werd er vooral aandacht besteed aan de creatie van extra ruimte in de cabine, grotere raampartijen en een verlaging van het geluidsniveau. Airconditioning en een luchtgeveerde zetel zijn in optie verkrijgbaar.