300 serie

Avant 320s

DRAAIT TER PLAATSE

Een AVANT 300 is een schranklader, wat betekent dat deze machines ter plaatse om hun eigen as kunnen draaien. Dit maakt ze extreem wendbaar in krappe ruimtes. Dankzij het "skidsteer-ontwerp" is de AVANT 300-serie erg populair voor, bijvoorbeeld, gebruik in stallen of binnenwerven.

ZEER COMPACT DESIGN

De AVANT 300-serie is de meest compacte van alle AVANT-laders, met een machinebreedte vanaf 0,79M in combinatie met de extreem korte draaicirkel is de machine uiterst geschikt voor inzet in smalle ruimtes. 

DUURZAAM EN DOORDACHT CONCEPT

De AVANT 300-serie was de eerste AVANT-lader, die begin jaren negentig op de markt geïntroduceerd werd. De machines zijn in de loop der jaren getest in verschillende omgevingen en zijn dankzij hun compacte afmetingen ook inzetbaar in zeer moeilijke omstandigheden. De huidige 300-serie is het resultaat van meer dan 25 jaar knowhow en ontwikkeling van de machine, waardoor de duurzaamheid en betrouwbaarheid van de machine gewaarborgd blijft.

ZEER HOOG HEFVERMOGEN IN VERHOUDING TOT DE AFMETINGEN VAN DE LADER

Compacte afmetingen en een laag hefvermogen hoeven niet altijd samen te gaan. Met de juiste heftechniek is het zelfs mogelijk om grote, ronde strobalen op te heffen met de AVANT 300-serie.

TELESCOPISCH LAADARM IN OPTIE BESCHIKBAAR

AVANT is gekend omwille van het concept van een telescopische laadarm op haar laders. Dit concept zorgt er voor dat de afmetingen van de lader zeer compact blijven, terwijl de hefhoogte en het hefvermogen tegelijkertijd zeer hoog zijn. Wanneer de telescopische hefarm ingetrokken wordt kunnen er zeer hoge lasten vervoerd worden. Met een uitgeschoven hefarm kan het werkbereik van de machine daarnaast fors uitgebreid worden.