200 serie

Avant 225

COMPACT, MAAR ZEER KRACHTIG

Ondanks de compacte afmetingen en het lage eigengewicht is de hefcapaciteit van de AVANT 200-serie zeer hoog, ongeveer 50% van het eigengewicht van de lader. De machine is erg sterk en wendbaar en dus zeer geschikt voor gebruik in privé-tuinen en andere kleinere oppervlaktes. Het lage eigengewicht is een eveneens een groot voordeel voor het werken delicate ondergronden.

EENVOUDIG TE BEDIENEN

De AVANT-knikladers zijn zeer eenvoudig in gebruik. De zijwaartse besturing gebeurt via het stuur en het voor- en achterwaarts rijden gebeurt door middel van 2 rijpedalen. De compacte afmetingen van de machine maken manoeuvreren gemakkelijk en zorgen er voor dat de bestuurder van uit de cabine een optimaal zicht heeft op het aanbouwwerktuig. Zelfs wanneer u nog geen enkele ervaring heeft in het rijden met machines, kan u na enkele uren oefenen een AVANT besturen.

VEELZIJDIGHEID

De compacte afmetingen en wendbaarheid van de AVANT 200-serie maken deze machine zeer veelzijdig en dus inzetbaar voor verschillende doeleinden. Het hydraulisch debiet van de 200-serie is voldoende voor gebruik van nagenoeg AVANT-aanbouwwerktuigen. Veiligheid is eveneens een top-prioriteit en de machine is zeer eenvoudig te onderhouden.

COMFORT

Werken met de AVANT 200-serie is makkelijk en zorgeloos. Er werd bijzonder veel aandacht besteed aan het werkcomfort en de aanbouwwerktuigen zijn ontworpen op maat van de klant.Werken met een AVANT-kniklader verhoogt de efficiëntie en zorgt voor de nodige besparing van tijd. 

SNELHEID

De rijsnelheid van de AVANT 200-serie bedraagt 10 km/u, wat volstaat voor werken op kleinere oppervlaktes.